Inställning av email i Windows 10 Mail

Den här guiden förutsätter att du redan har konfigurerat ditt e-postkonto via menyalternativet "E-post", som du hittar i vår Kontrollpanel.

1 . Öppna Mail i Windows 10 och välj Lägg till konto.

2 . Välj Avancerad konfiguration

3 . Välj Internet-e-post

4 . Du kan hitta den rätta informationen som ska anges i välkomstmailet som skickas till dig när du skapat ditt webbhotell.

Den inkommande postservern måste vara mail.simply.com

5 . Användarnamnet är HELA din e-postadress och inte bara test utan test@domain.se! Lösenordet är det lösenord du har valt i "E-post" på vår kontrollpanel.

Den utgående servern måste vara smtp.simply.com och kryssa de två rutorna under det här fältet.

6 . Klicka på Logga in och ditt konto är nu konfigurerat och klart att användas.