E-post gränser och policys

För att säkra en optimal tjänst av vårt e-postsystem, har vi en rad övre gränser avsändare och mottagare ska vidhålla.
Gränserna följer generella policys för e-post och skyddar mot missbruk av vår e-posttjänst. Det är inte gränser som man kommer att nå under normal användning. Vi övervakar och justerar dessa gränser löpande.

Inkommande e-post

• 60 inkommande meddelanden per minut, per mottagare
  • 3600 inkommande meddelanden per timme, per mottagare
  • 86400 inkommande meddelanden per dag, per mottagare
  • 200 inkommande meddelanden per minut, per mottagardomän
  • 200 inkommande meddelanden per minut, per avsändardomän
  • 300 inkommande meddelanden per minut, per avsändarserver
  • Ingen begränsning på storlek av meddelandet
  • Ingen gräns på antal mottagare per meddelande
  • 20 samtida POP3/IMAP-anslutningar per IP-adress, per e-postkonto

Vi överträdelse kommer meddelanden att bli avvisade med en temperror så avsändarservern provar att leverera meddelandet igen senare.

Utgående e-post (smtp.simply.com)

• Kräver inloggning med användarnamn och lösenord
  • Skicka kan endast ske från den domän du är inloggad med
  • Kan inte användas av Simply.com webbservrar
  • Ingen begränsning på storlek av meddelandet
  • Får inte användas till massutskick, nyhetsbrev, cold mailing eller automatiserad e-postmarknadsföring
  • E-postmeddelanden avvisas om det skickas mer än 300 utgående meddelanden per minut och avsändare
  • E-postmeddelanden avvisas om det skickas mer än 300 ugående meddelanden per minut och avsändardomän
  • E-postmeddelanden avvisas om det skickas mer än 300 utgående meddelanden per minut och användar-login
  • E-postmeddelanden avvisas om det skickas mer än 1000 utgående meddelanden per timme och användar-login
  • E-postkonto kan suspenderas automatiskt vid överträdelse av ovanstående, eller om det skickas mer än 300 utgående meddelanden -- eller meddelanden till mer än 300 mottagare - inom en 2-timmarsperiod.

Utgående e-post (websmtp.simply.com)

• Kräver inloggning med användarnamn och lösenord
  • Skicka kan endast ske från den domän du är inloggad med
  • Kan enbart användas av Simply.coms webbservrar
  • Ingen begränsning på antal meddelanden
  • Ingen begränsning på storlek av meddelandet
  • Ingen gräns på antal mottagare per meddelande