Administration av MSSQL databas

För att administrera en MS SQL-databas, ska du använda SQL Server Management Studio 2016 som levereras av Microsoft.

SQL Server Management Studio Express finns att laddas ner på följande sida: https://msdn.microsoft.com/en-us/library/mt238290.aspx

Du hittar användarnamn, lösenord och MSSQL-server i vårt välkomstmail.

Ingen webbadministration av MS SQL-databaser erbjuds.

Import och export av MS SQL databaser

Det är möjligt att exportera och importera en MS SQL-databas (som .bak-fil) via vår kontrollpanel.

Artikel från supportkategorin: Microsoft SQL Server