Simply.com is available in english

Vad händer med min nuvarande webbplats när jag aktiverar webbdesignern?

Aktivering av Simply.com webbplatsbyggare visar designerens innehåll, men raderar inte dina filer, och du kan när som helst inaktivera och se den gamla sidan igen.

När du aktiverar Simply.com webbplatsdesigner, kommer innehållet på din domän att bytas ut så att det visar innehållet från webbplatsdesignern.

Existerande innehåll/filer som ligger på ditt webbhotell kommer INTE att raderas.

Du kan när som helst inaktivera webbplatsdesignern igen, varpå det nuvarande innehållet återigen kommer att visas på domänen.

Artikel från supportkategorin: webbdesigner