Deploy .NET med Self-contained deployment (SCD)

Denne guide hjælper dig med at deploy sider og app med .NET versioner, som ikke er installeret på serveren, med Self-contained deployment, f.eks nyere versioner af .NET og .NET Core.
SCD gør det muligt selv at vælge hvilken .NET version du vil bruge.

Når du er klar til at publicere din side, skal du vælge Build fra menuen i Visual Studio, og så Publish.

Vælg "Web server (IIS)" og klik Next

Vælg Web Deploy og klik Next

Angiv server- og loginoplysningerne for dit webhotel. Du kan eventuelt finde disse gennem Administration i vores kontrolpanel ved at trykke på Loginoplysninger.

Klik på Validate Connection for at sikre at der kan forbindes til webhotellet.

Hvis den fejler, så sikre at du bruger de rigtige oplysninger, og hvis der fortsat er problemer, bedes du kontakte os i supporten

Når den vises med grønt flueben ved siden af knappen, kan du klikke Finish for at fortsætte.

For at deploy med Self-Contained Deployment skal der laves et par ændringer mere.

Klik på More actions og vælg Edit

Under "Settings" siden der åbner, skal "Deployment Mode" ændres til Self-contained
Det er vigtigt at "Target Runtime" sættes til win-x86.

Færdiggør ved at klikke Save. Hvorefter du kan lave din deployment til serveren ved at klikke Publish.

Artikel fra support-kategorien: ASP & ASP.NET