Simply.com-håndtering af .dk domæner

I september 2021 introducerede Punktum dk en ny metode for administration af .dk domæner kaldet forhandlerhåndtering. Forhandlerhåndtering tillader Simply.com at overtage mere administrationen af domæner fra Punktum dk. Domæner med Simply.com-håndtering fungerer ligesom man er vant til med andre domænetyper som .com og .nu.

Det betyder at man som registrant f.eks. vil have mulighed for at ændre navneservere, hente Auth-ID, forny og overdrage .dk domæner direkte hos os.

Kort sagt træder Punktum dk længere i baggrunden, og vi overtager deres arbejde med domænet, så alt er samlet og vi kan levere den samme gode service du allerede kender når det gælder din hjemmeside, mail og DNS.

Tilmeld Simply.com-håndtering

I dit kontrolpanel, øverst på Administration siden, kan du på .dk domæner se om dit domæne er på Simply.com-håndtering. Hvis det ikke er tilfældet, vises der et link hvor du får mulighed for at flytte dit domæne over på Simply.com-håndtering.

ID-Kontrol er stadig hos Punktum dk

Som udgangspunkt vil ny-registrerede .dk domæner være på Simply.com-håndtering. Punktum dk varetager stadig ID-kontrol af forhandlerhåndterede domæner, så man vil fortsat skulle logge ind hos dem, og verificere sig med MitID.