Skjul side for besøkende mens siden utvikles
Skjul sider for besøkende ved å aktivere medlemsregistrering i innstillingene for nettsidedesigneren (krever Standard, Pro eller Enterprise Suite).
Det er mulig å skjule siden mens den utvikles ved å aktivere medlemsregistreringer, på denne måten krever det at man har en bruker som har tilgang til siden.
- Vi vil imidlertid gjøre oppmerksom på at man må ha en Standard Suite, Pro Suite eller vår Enterprise Suite for å kunne bruke denne funksjonen.
-
For å aktivere medlemsregistreringer, åpne hjemmesidedesigneren i kontrollpanelet.
-
Når du har åpnet hjemmesidedesigneren, trykk på Innstillinger øverst på siden:

-
Velg nå hjemmesideinnstillinger > Medlemsinnstillinger og aktiver medlemsregistreringer.

-
Når det er aktivert, lukk vinduet, og så må det aktiveres for de sidene du ønsker å skjule for besøkende. Klikk her på Sider i øvre balk:

-
Klikk nå på siden du ønsker å skjule og aktiver “Begrens tilgang til denne siden”.

-
Siden er nå skjult for besøkende:

Artikkel fra støttekategorien: Webdesigner