Hvordan fungerer nettsidedesigneren med backup?
Det blir ingen automatisk backup – du må selv opprette og gjenopprette sikkerhetskopier i Innstillinger → Backup & Gjenoppretting, ellers kan siden ikke gjenopprettes.
Der tas ikke automatisk backup av ditt nettsted laget med nettsteddesigneren, men du kan selv lagre sikkerhetskopier av siden din, så du alltid kan gjenopprette den hvis du angrer på noen av endringene dine.
Merk, dersom du tilbakestiller eller sletter/deaktiverer nettsteddesigneren, kan siden ikke gjenopprettes. Dette gjelder også hvis webhotel‑produktet slettes eller nedgraderes til DNS‑tjeneste.
- For å ta backup av siden, gå til Innstillinger og velg «Backup & Gjenoppretting».

- Velg «Administrer sikkerhetskopier», her får du oversikten over backupene dine.

- For å ta en backup, velg «Opprett ny sikkerhetskopi».

- Deretter vil du kunne se backupen din og gjenopprette den direkte fra siden når du trenger det.

Artikkel fra støttekategorien: Webdesigner