Fejl: SELECT command denied to user 'user'@'x' for table 'proc'

Årsagen er en fejl i MySQL driveren. Dokumenteret her:
http://bugs.mysql.com/bug.php?id=10640
http://bugs.mysql.com/bug.php?id=16703
http://bugs.mysql.com/bug.php?id=14836

En proces forsøger at udføre en SELECT-sætning på proc tabellen. Denne 'proc' tabel er en system tabel, som opbevarer procedures for alle brugere på MySQL serveren. På delt hosting er adgang til denne tabel et problem, da adgang vil give kunder mulighed for at se hinandens procedures.

En mulig løsning på problemet er at ændre ens connection string, så den indeholder "Use Procedure Bodies=false".

Eks:
"server=localhost; user id=dbuser; password=password; database=dbname; Use Procedure Bodies=false;"

Artikel fra support-kategorien: ASP & ASP.NET