IIS Manager

Med IIS Manager får du et grafisk overblik over din web.config fil, så du nemt kan ændre og finjustere IIS opsætningen så den passer præcist til dine behov. Det er også muligt at fx. recycle ens Application Pool med IIS Manager.

Du kan hente IIS Manager her: http://www.iis.net/download/iismanager

Sådan forbinder du

Når du forbinder så vælg "Start page" og herefter "Connect to site"

Login oplysninger er de samme som til FTP og Web Deploy:

• Server: [webserver] (Kan også ses i oprettelsesmail samt i vores kontrolpanel)
  • Site/Application: domain.dk
  • User name: [brugernavn]
  • Password: [password]

Problemer med login?

Har du problemer med at logge på din IIS Manager, kan det skyldes udfasningen af TLS 1.0.

Hent, udpak og kør denne .reg-fil (´strongcryptofix.reg´)

Filen indsætter / opdaterer nogle bestemte værdier i din registreringsdatabase, hvilket i de fleste tilfælde løser problemet. Genstart computeren og prøv herefter at logge på igen. Har du fortsat problemer bedes du kontakte os.

Recycle Application Pool

Recycling af Application Pool gøres ved at højreklikke på sitet i IIS Manager, og herefter vælge "Deploy" -> "Recycle ...".
Stop her din Application Pool, og start den efterfølgende igen.

Konverter mappe til Application

Igennem IIS Manager kan du også konvertere en mappe til en applikation.
Det gøres ved at højreklikke på mappen, vælge "Deploy" og herefter "Convert to application"

Artikel fra support-kategorien: ASP & ASP.NET