Deploy .NET Core med Self-contained deployment (SCD)

Denne guide hjælper dig med at deploy'e .NET Core 2.X og 3.X med Self-contained deployment.
SCD gør det muligt selv at vælge hvilken .NET Core version du vil bruge.

Til at starte med, skal du oprette et nyt projekt i Visual Studio IDE, som du kan hente her: https://visualstudio.microsoft.com/

Når du installerer, skal du huske at inkludere ASP.NET and web development.

Start programmet og klik File -> New -> Project [CTRL+Shift+N]

Tryk på .NET Core ude til venstre og vælg ASP.NET Core Web Application.

Vælg Web Application.

Når projektet er oprettet, skal du højreklikke på dit projekt til højre i Solution Explorer og trykke Build.

Når det er færdig med at build'e, skal du gøre det samme, men denne gang trykke Publish i stedet for Build.

Vælg IIS, FTP, etc til venstre og tryk på Publish

Angiv server- og loginoplysningerne for dit webhotel. Du kan eventuelt finde disse gennem Administration i vores kontrolpanel ved at trykke på Loginoplysninger.

<strong>Vigtigt:</strong> Tryk på Settings ude til venstre og <strong>sæt Deployment Mode til Self-Contained </strong>og <strong>sæt Target Runtime til win-x86</strong>.

Færdiggør ved at trykke Save. Umiddelbart derefter vil din deployment gå i gang. Den er færdig når følgende linje står i Output i Visual Studio:
========== Publish: 1 succeeded, 0 failed, 0 skipped ==========

Artikel fra support-kategorien: ASP & ASP.NET