Mit webhotel er ved at udløbe, og jeg vil kun beholde domænet

Når et webhotel udløber bliver produktet slettet og det betyder du ikke længere kan administrere domænet til webhotellet.

Hvis du ikke længere ønsker et webhotel til et domæne, men stadig ønsker at beholde administration og fornyelse af domænet, skal du nedgradere webhotellet til en DNS Service inden det udløber.

Dette kan gøres under menupunktet Administration, som du finder i vores Kontrolpanel. Vælg herefter "Ændre produkt". Vær opmærksom på at ved nedgradering til DNS Service vil alt data på webhotellet blive slettet med øjeblikkelig virkning, det inkludere bl.a. mails og hjemmeside.

Hvis dit webhotel allerede er udløbet og slettet, men du stadig ønsker at administrere domænet, kan du bestille en DNS Service til domænet igennem vores hjemmeside.

Artikel fra support-kategorien: Domæne & DNS