Bestilling af webhotel uden at flytte domæne

Normalt anbefaler vi altid vore kunder at flytte deres domæne til os. Det er væsentlig nemmere at samle alle domæner og webhoteller samme sted, for at mindske forvirring og administration.

Ønsker du alligevel at have dit domæne liggende hos en anden udbyder, og aldrig flytte det til os, alt imens du samtidig har et webhotel hos os - kan du blot vælge at du IKKE ønsker at flytte domænet, når du bestiller via vores hjemmeside.

Ønsker du senere domænet flyttet til os, kan du gøre dette via administration > forny domæne i dit kontrolpanel. Her kan du trykke på "flyt domæne".

Artikel fra support-kategorien: Domæne & DNS