URL viderestilling

Hvis du ønsker at viderestille et domæne til en URL, kan dette gøres igennem vores DNS Administration, som du finder inde i vores kontrolpanel.

Såfremt webhotellet du ønsker at viderestille til, ligger hos Simply.com, kan du også bestille det nye domæne som et tilknyttet domæne, dette gøres igennem menupunktet Administration i vores Kontrolpanel.

For at lave en ny URL viderestilling gøres følgende:

1. Log ind i dit kontrolpanel og vælg domænet.
  2. Vælg "DNS" fra menuen
  3. Under "URL viderestilling" kan du nu vælge hvordan din viderestilling skal fungere.
  4. Tryk på "Opsæt viderestilling"

Bemærk du ikke kan opsætte viderestillinger til en URL som viderestiller videre.

URL viderestilling med .htaccess (PHP webhoteller)

Du kan også viderestille dine besøgende til et andet domæne, med en .htaccess fil på dit webhotel.
Følgende indhold i en .htaccess fil vil viderestille dine besøgende fra olddomain.com til otherdomain.com.

RewriteCond %{HTTP_HOST} olddomain\.com$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://otherdomain.com [R=301,L]

Nedenstående eksempel vil viderestille alle besøgende til otherdomain.com.
Bemærk dette vil forasage et redirect-loop hvis koden anvendes på otherdomain.com.

Redirect 301 / http://otherdomain.com/