Kan jeg have mere end én FTP konto?

Med til et webhotel medfølger én FTP konto. Det er desværre ikke muligt at have flere FTP adgange end denne.

Hvis du har brug for en FTP adgang mere, til det formål at have fx. en upload mappe, anbefaler vi i stedet at du henter eller udvikler et PHP eller ASP script til dette. Se evt. http://phpfileuploader.com/

Det er en misforståelse at tro ekstra FTP konti er en garanti for ekstra sikkerhed. En person med en ekstra FTP konto, vil relativt nemt kunne omgå restriktionerne af en sådan, gennem bl.a. PHP-scripts.

Artikel fra support-kategorien: FTP