Opsætning af FTPS (SSL - sikker forbindelse)

FTPS (FTP Secure / FTP-SSL) kan bruges til at kryptere data sendt over FTP protokollen. Det gælder både loginoplysninger og fildata.

For at skabe forbindelse er det nødvendigt at sætte dit FTP program til at benytte "Explicit SSL" over port 21.
Samtidig kan det være nødvendigt at der forbindes med Aktiv Transfer (Active Transfer), og at denne aktive transfer foretages med den eksterne IP adresse på din computer. Nogle FTP programmer kan selv finde ud af dette, mens man i andre selv skal angive ens eksterne IP adresse i programmets indstillinger.

Artikel fra support-kategorien: FTP