Flytning af hjemmeside til Simply.com

Det er generelt nemt at skifte webhoteludbyder. Følg blot disse generelle skridt for at sikre en korrekt og problemfri overflytning af din hjemmeside og e-mail.

1. Bestil et webhotel hos Simply.com. Følg bestillingen igennem vores hjemmeside.

2. Tag en backup af din hjemmeside og mail hos din nuværende udbyder. Dette indbærer normalt at du henter alle filerne ned fra din nuværende udbyder og samtidig tager en eksport af evt. databaser du måtte have. Kontakt evt. din nuværende udbyder, hvis du er i tvivl om hvordan du får adgang til disse data.

3. Opret dine e-mail konti i Simply.com's kontrolpanel. Dette gøres under menupunktet "Mail Administration".

4. Upload din backup af dine hjemmeside til Simply.com's servere. Se din oprettelsesmail for instruktioner og detaljer. Ændre evt. databaseforbindelser så du nu forbinder til din database hos Simply.com. Benyt herefter evt. den midlertidige URL til at kontrollere at siden virker som den skal, du finder URL'en i din oprettelsesmail.

5. Godkend evt. redelegering (flytning) af dit domæne.

6. Ændre din opsætning i brugte mailprogrammer, så de nu er sat korrekt op til at hente og sende post via Simply.com's mailservere. Se din oprettelsesmail for instruktioner og detaljer.

7. Når redelegeringen af domænet er gennemført, skulle din hjemmeside nu værende fuldt funktionel på dit nye Simply.com webhotel.

Husk at opsige evt. abonnement hos tidligere udbyder.

Importering af data

For at gøre det nemmere at importere data til dit Simply.com webhotel, har vi lavet en række værktøjer.

Importer med CMS plugins

Plugins som Duplicator, Akeeba osv. virker fint hos os. Disse plugins kan nemt flytte Wordpress og Joomla installationer fra udbyder til udbyder. Vi anbefaler som udgangspunkt Akeeba Core (gratis): https://www.akeebabackup.com/

Importer Filer

Igennem vores File Manager kan du importere data fra FTP serveren hos din tidligere udbyder,

Importer MySQL databaser

I vores MySQL administration kan du importere dine MySQL databaser fra en fjernserver. Det kræver den tidligere udbyder har fjernadgang til deres MySQL-server slået til. Alternativt kan du også importere databasen fra en .sql fil igennem phpMyAdmin.

Importer Mail

Du kan importere mails via IMAP igennem vores Mail-administration. Det gøres ved at klikke på “Importer mail”. Under “Importer ekstern mail” skal du så indtaste mailserver, brugernavn og adgangskode. Disse oplysninger skal du have udleveret fra din tidligere udbyder, eller finde på deres supportsider.

Brug af disse værktøjer er selvfølgelig frivilligt, du kan også eksportere og importere data med diverse FTP, MySQL og Mail programmer.