Integration af iubenda på WordPress

• For at følge denne guide, er det vigtigt, at man har opsat iubenda inde på vores kontrolpanel først, inden man kan gå videre med integrationen på WordPress.
  1. Først skal man installere det plugin som iubenda har lavet til WordPress og det hedder "iubenda | All-in-one Compliance for GDPR / CCPA Cookie Consent + more". Herefter skal man installere det og aktivere det.

1. Når pluginet er blevet installeret så kan man tilgå et nyt menupunkt i WordPress der hedder "iubenda". Her vil man blive mødt af en scanner, som vil lave en scanning af ens hjemmeside, før man kan gå videre. Når scanningen er færdig kan man se et resultat over hvad iubenda har fundet af mangler. For at komme videre skal man trykke på "Help me get complient!".

1. Når man har trykket på "Help me get complient!", så har man to valg. Her skal man vælge "I've already made the set up on iubenda.com", da man allerede har lavet sin opsætning i iubenda i simply.com kontrolpanelet.

1. Nu kan du så vælge at tilføje dine scripts til iubenda pluginet. Man skal vælge en af mulighederne som f.eks. "Privacy and Cookie Policy" herefter skal du så vælge at indsætte dit script fra iubenda i feltet nedenunder.

1. Nu er du klar til at indsætte det på din hjemmeside. Man kan finde den som Widget, når du er inde og lave på dine sider, ved at søge på "iubenda" i editoren. Man kan også integere det manuelt ved at bruge en HTML kode som kan findes inde på iubenda.

Artikel fra support-kategorien: iubenda