Opsætning af mail på iPhone

Tip: Du kan med fordel hente Apple-opsætningen af din mail-konto på www.simply.com/ios/

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto gennem E-Mail i vores kontrolpanel.

1. Gå ind i Indstillinger på din iPhone:

<hr>

2. Vælg "Adgangskoder og konti":

<hr>

3. Vælg "Tilføj konto":

<hr>

4. Vælg "Anden":

<hr>

5. Under "Mail" vælg "Tilføj e-mailkonto":

<hr>

6. Indtast din e-mailadresse og koden dertil. Navn og beskrivelse er du fri til at fylde ud, som du ønsker.

Bemærk: Adgangskoden er den adgangskode du har valgt til din mailadresse via "E-Mail" i vores kontrolpanel.

Tryk Næste når du er færdig.

<hr>

7. Gå ned til Server til indgående post og angiv oplysningerne.

Værtsnavn: mail.simply.com

Skriv e-mailadressen ind som brugernavn og angiv igen koden dertil.

<hr>

8. Gå lidt længere ned under "Server til udgående post".

Værtsnavn: smtp.simply.com

Angiv samme brugernavn og kode som ovenfor i serveren til indgående post.

VIGTIGT: Selvom brugernavn og adgangskode står som "Valgfrit" skal disse fyldes ud.

Tryk Næste når du er færdig.

<hr>

9. Afslut med at trykke "Gem"

<hr>