Opsætning af mail på iPad

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto gennem menupunktet "E-Mail", som du finder i vores Kontrolpanel.

1. Åbn Indstillinger på din iPad.

<hr/>

2. Tryk på Adgangskoder & konti og vælg Tilføj konto.

<hr/>

3. Vælg Anden.

<hr/>

4. Vælg Tilføj e-mailkonto.

<hr/>

5. Skriv mailadressen og den tilhørende adgangskode ind samt eventuelt navn og beskrivelse

<hr/>

6. Under "Server til indgående post" indsæt følgende indstillinger:

• Værtsnavn: mail.simply.com
  • Brugernavn: Selve mailadressen
  • Adgangskode: Mailadressens adgangskode

<hr/>

7. Under "Server til udgående post" indsæt følgende indstillinger:

• Værtsnavn: smtp.simply.com
  • Brugernavn: Selve mailadressen
  • Adgangskode: Mailadressens adgangskode

VIGTIGT: Brugernavn og adgangskode er ikke valgfrie på trods af, hvad der står.

<hr/>

8. Tryk på Gem.

<hr/>