Opsætning af mail i Gmail

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto gennem menupunktet "E-Mail", som du finder i vores Kontrolpanel.

1. Gå under Indstillinger i Gmail.

2. Vælg Konti og import og tryk på Tilføj en mailkonto.

3. Indtast din mail-adresse og tryk Næste.

4. Sørg for at, "Importér mails fra min anden konto (POP3)" er valgt og tryk Næste.

5. Udfyld din mailadresse, dertilhørende adgangskode og sæt POP-server som: mail.simply.com

Ret port til 995 og kryds de to øverste bokse af.

Bemærk: Du skal bruge den adgangskode, som du har sat op til mailadressen gennem "E-Mail" i vores kontrolpanel.

6. Vælg "Ja, jeg ønsker at kunne sende mails som..." og tryk Næste.

7. Indtast dit navn og tryk på Næste trin.

8. Sæt SMTP-server som: smtp.simply.com

Skriv samme brugernavn og adgangskode ind, som du skrev ind tidligere i trin 4, og tryk Tilføj konto.

9. Log ind i mailkontoen via vores webmail på webmail.simply.com og tryk på bekræftelseslinket i den mail som Gmail har sendt.

Luk derefter Gmail vinduet.