Opsætning af mail i Windows 10 Mail

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto gennem menupunktet "E-Mail", som du finder i vores Kontrolpanel.

1. Åbn Mail i Windows 10, tryk på Konti og vælg Tilføj konto.

<hr/>

2. Vælg Avanceret installation

<hr/>

3. Vælg Internetmail

<hr/>

4. Du kan finde de korrekte informationer der skal indtastes, i det oprettelsesbrev det er sendt til dig under bestillingen af dit webhotel.

Brugernavnet er HELE din e-mail adresse og ikke kun eksempelvis test men test@domæne.xxx! Adgangskoden er den adgangskode du har valgt i "E-mail" i vores kontrolpanel.

<hr/>

5. Den indgående server skal være mail.simply.com.

Den udgående server skal være smtp.simply.com.

<hr/>

6. Klik Log på og din konto er nu konfigureret og klar til brug.