Opsætning af mail i Windows 10 Mail

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto gennem menupunktet "E-Mail", som du finder i vores Kontrolpanel.

1. Åbn Mail i Windows 10, tryk på Konti og vælg Tilføj konto.

1. Vælg Avanceret installation

1. Vælg Internetmail

1. Du kan finde de korrekte informationer der skal indtastes, i det oprettelsesbrev det er sendt til dig under bestillingen af dit webhotel.

Brugernavnet er HELE din e-mail adresse og ikke kun eksempelvis test men test@domæne.xxx! Adgangskoden er den adgangskode du har valgt i "E-mail" i vores kontrolpanel.

1. Den indgående server skal være mail.simply.com.

Den udgående server skal være smtp.simply.com.

1. Klik Log på og din konto er nu konfigureret og klar til brug.

Artikel fra support-kategorien: Mail

Andre relevante artikler