Opsætning af mail i Gmail App (Android)

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto gennem menupunktet "E-Mail", som du finder i vores Kontrolpanel.

1. Åbn menuen i Gmail.

2. Vælg Indstillinger.

3. Tryk Tilføj konto.

4. Vælg Anden.

5. Skriv e-mailadressen, som du vil sætte op i app'en, og tryk på Manuel konfiguration.

6. Vælg Personlig (IMAP) og tryk Næste.

Note: Du kan også vælge at bruge POP3, men det er ikke anbefalet.

7. Skriv adgangskoden til den e-mailadresse, som du sætter op, og tryk Næste.

8. Ret teksten i Server-feltet til mail.simply.com og tryk Næste.

9. Ret teksten i SMTP server-feltet til smtp.simply.com og tryk Næste.