Opsætning af mail i Mac Mail (macOS)

Tip: Du kan med fordel hente Apple-opsætningen af din mail-konto på www.simply.com/ios/

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto gennem menupunktet "E-mail", som du finder i vores Kontrolpanel.

1. Åbn "Mail".

1. Tryk på "Mail" i toppen og vælg Konti...

1. Vælg Tilføj anden konto...".

1. Tryk på Mail-konto.

1. Indtast navn (du kan selv vælge hvilket navn, du ønsker at benytte til din konto), din fulde e-mail adresse, samt adgangskoden du selv har oprettet til din e-mail adresse gennem "E-mail" i vores kontrolpanel.

1. Programmet vil sige: "Kan ikke bekræfte kontonavn eller adgangskode." Her skal du blot udfylde felterne for indgående og udgående post og trykke Log ind.
  • Server til indgående post: mail.simply.com

• Server til udgående post: smtp.simply.com

Note: Eksemplet her er til IMAP, men du kan også benytte POP med samme indstillinger. POP er dog generelt ikke noget, vi anbefaler at bruge.

1. Tryk OK her, hvorefter din mail burde fungere!