Opsætning af mail i Mac Mail (macOS)

Tip: Du kan med fordel hente Apple-opsætningen af din mail-konto på www.simply.com/ios/

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto gennem menupunktet "E-mail", som du finder i vores Kontrolpanel.

1. Åbn "Mail".

<hr>

2. Tryk på "Mail" i toppen og vælg Konti...

<hr>

3. Vælg Tilføj anden konto...".

<hr>

4. Tryk på Mail-konto.

<hr>

5. Indtast navn (du kan selv vælge hvilket navn, du ønsker at benytte til din konto), din fulde e-mail adresse, samt adgangskoden du selv har oprettet til din e-mail adresse gennem "E-mail" i vores kontrolpanel.

<hr>

6. Programmet vil sige: "Kan ikke bekræfte kontonavn eller adgangskode." Her skal du blot udfylde felterne for indgående og udgående post og trykke Log ind.

• Server til indgående post: mail.simply.com

• Server til udgående post: smtp.simply.com

Note: Eksemplet her er til IMAP, men du kan også benytte POP med samme indstillinger. POP er dog generelt ikke noget, vi anbefaler at bruge.

<hr>

7. Tryk OK her, hvorefter din mail burde fungere!

<hr>