Laravel

Projekt-mappe

Laravel bruger som udgangspunkt mappen public som rod-mappe (DocumentRoot), og ikke public_html, som vores servere gør.

For at løse dette kan du enten ændre Laravel konfigurationen så den bruger mappen public_html i stedet for public, eller du kan lave et såkaldt symlink fra public til public_html.
Du kan lave et symlink med kommandoen ln -s public public_html igennem SSH.

PHP-version

Du kan angive PHP-version til laravel artisan binary direkte i kommando-linjen, f.eks.

/opt/alt/php-latest/usr/bin/php artisan list

Samt igennem .htaccess med

AddType application/x-httpd-php-latest .php

Artikel fra support-kategorien: PHP