Hvordan fungerer hjemmesidedesigneren med backup?

Der tages ikke automatisk backup af din hjemmeside lavet med hjemmesidedesigneren, men du kan selv gemme sikkerhedskopier af din side, så du altid kan genskabe den hvis du fortryder nogle af dine ændringer.

Bemærk, såfremt du nulstiller eller sletter/deaktiverer hjemmesidedesigneren, så kan siden ikke genskabes. Det gælder også hvis webhotel-produktet slettes eller nedgraderes til DNS service.

• For at tage backup af siden, skal du gå under Indstillinger og vælge "Backup & Gendannelse".

• Vælg "Administrer sikkerhedskopier", her får du så oversigten over dine backups.

• For at tage en backup, vælg "Opret ny sikkerhedskopi".

• Herefter vil du kunne se din backup og gendanne den direkte fra siden, når du får brug for det.

Artikel fra support-kategorien: Hjemmesidedesigner