Simply.com is available in english

Hvordan deaktiverer jeg nettsidedesigneren?

Deaktiver hjemmesidedesigneren ved å velge ‘Slett og fjern hjemmesidedesigner’ i kontrollpanelet – det sletter siden permanent.

For å deaktivere hjemmesiden du har laget med Simply.com hjemmesidedesigner, gå til Hjemmesidedesigner siden i kontrollpanelet og velg “Slett og fjern hjemmesidedesigner”. Dette vil bety at domenet ditt igjen vil vise nåværende innhold på webhotellet.

Merk at dette vil slette hjemmesiden du har laget med designeren, som ikke kan gjenopprettes.

Det er også mulig å tilbakestille siden som er laget med hjemmesidedesigneren, slik at du kan starte på nytt.

Artikkel fra støttekategorien: Webdesigner