Ændring af navneservere

Navneservere for et domæne der håndteres via Simply.com, kan som udgangspunkt ændres via vores Kontrolpanel.

Særligt for .dk domæner

Navneservere for .dk domæner kan kun ændres gennem DK Hostmaster.
Se: https://selvbetjening.dk-hostmaster.dk/hjælp/domæne#redelegate

Andre domænetyper

Hvis der IKKE er tale om et .dk domæne kan du gøre følgende:

1. Log på kontrolpanelet: https://www.simply.com/dk/controlpanel/
  2. Vælg domænet, du vil administrere
  3. Tryk på DNS i menuen til venstre
  4. Tryk på knappen Sæt navneservere
  5. Slet alle de udfyldte felter og indsæt de ønskede navneservere.

Vær opmærksom på, at hvis du gør dette, og DNS opsætningen på de valgte navneservere ikke er korrekt, kan du risikere at både webhotel og e-mail stopper med at fungere.