Overdragelse af produkt

Hvis du har et eller flere produkter på en konto, og ønsker at overdrage et eller flere af produkterne til anden person, kan dette gøres igennem vores Kontrolpanel. Under menupunktet Administration i Kontrolpanelet, vælger du blot "Overdrag produkt".

Har personen ikke en konto hos Simply.com i forvejen, kan du vælge "Overdrag til ny Simply.com-konto og ejer" og indtaste den nye ejers info. Så vil der oprettes en ny konto til dem og de vil modtage login på mail.

Husk evt. også at ændre adgangskode på produkter før og efter overdragelsen, da denne også overdrages.