Overdragelse af produkt

Hvis du har et eller flere produkter på en konto, og ønsker at overdrage et eller flere af produkterne til anden person, kan dette gøres igennem vores Kontrolpanel. Under menupunktet Administration i Kontrolpanelet, vælger du blot "Overdrag produkt".

Har personen ikke en konto hos Simply.com i forvejen, kan du vælge "Ny konto" og indtaste den nye ejers info. Så vil der oprettes en ny konto til dem og de vil modtage login på mail.

Overdrage en Simply.com konto

Ønsker du at overdrage hele din Simply.com-konto til en anden, skal du blot ændre oplysninger under Min konto. Husk evt. også at ændre adgangskoder til konto og produkter før og efter overdragelsen.