Ændre adgangskoder

Adgangskoderne til produkt og konto ændres særskilt og skal/bør ikke nødvendigvis være ens.

Adgangskode til produkter

Adgangskoden til dit webhotel kan ændres under menupunktet Administration i vores Kontrolpanel. Ændringen af denne adgangskode gælder alle services tilhørende webhotellet, det være FTP, Statistik, MySQL, MSSQL osv.

Adgangskode til Simply.com-konto

Ønsker du at ændre adgangskode til din Simply.com-konto, skal dette gøres under menupunktet Konto i vores Kontrolpanel. Ved ændring af adgangskode til din Simply.com-konto skal nuværende adgangskode oplyses, af sikkerhedsmæssige årsager.

Artikel fra kategorien Generelt