Ændre adgangskoder

Adgangskoderne til produkt og bruger ændres særskilt og skal/bør ikke nødvendigvis være ens.

Adgangskode til produkter

Ændringen af denne adgangskode gælder alle services tilhørende webhotellet, det være FTP, Statistik, MySQL, MSSQL osv.
Adgangskoden til dit webhotel kan ændres under menupunktet Administration, for det enkelte produkt, i vores Kontrolpanel.

Adgangskode til Simply.com-bruger

Ønsker du at ændre adgangskode til din Simply.com-bruger, skal den nuværende adgangskode nulstilles.
Du kan nulstille adgangskoden til din Simply.com-bruger her: https://www.simply.com/controlpanel/user/resetpassword/