Fri trafik

Hos Simply.com vil vi gerne gøre det kategorisk klart at vi tilbyder fri og ubegrænset trafik.

Om du bruger 1GB trafik om dagen eller om måneden har ingen betydning for os, så længe du ikke belaster vores servers ressourcer (CPU/RAM/DISK) i sådan grad at det er til gene for vore andre kunder, og du samtidig overholder vores betingelser. Man kan selvfølgelig sige at dette er en meget blød regel, men faktum er at hvis du kan formå at levere 10TB data uden at webserveren lider overlast, så er du mere end velkommen til dette. Belastning af den enkelte servers ressourcer er det eneste vi tænker på. Vores første prioritet vil altid være at levere en stabil drift til alle vore kunder, store som små, privat som erhverv.

Som kunde kan man gøre meget selv for at mindske belastningen. Installation af cache moduler i blog og CMS systemer er ofte kun et spørgsmål om et klik eller to, og kan nemt gøre forskellen på at håndtere 10 hits og dagen og overleve 10.000 hits pga. pludseligt populært indhold.