Pladsforbrug hos Simply.com

Til f.eks. en Basic Suite medfølger 10 GB plads til webdelen af din løsning, dvs. din hjemmeside.

Der tilbydes ubegrænset plads på services så som MySQL database, Statistik osv. og de tæller dermed ikke med i de 10 GB plads som medfølger det bestilte produkt.

Hver enkelt mail konto på et webhotel har desuden en særskilt kvota der følger webhotelpakken, og som ikke påvirkes af webdelen, har du brug for mere plads på en mail konto skal du dermed blot opgradere webhotellet.

Dette er anderledes end mange af vores konkurrenter, hvor pladsen på produktet deles over både Web, Mail og MySQL - og der dermed kan være mange faktorer til at man pludselig løber tør for plads. Hos os skal du kun tænke på hvad din hjemmeside og hver mail konto skal bruge af plads, og intet andet.

Du kan altid se hvor meget plads der er tilbage af din løsning, under "Website" i vores Kontrolpanel. Hvis du er interesseret i præcist hvilke filer der bruger pladsen, kan det gøres ved at gennemgå dit webhotel med et FTP program eller vores file manager.

På alle webservere er der endvidere en overordnet grænse på 5.000.000 inodes/filer på et webhotel, denne grænse er sat for at sikre stabil drift af vores webservere.

Artikel fra support-kategorien: Generelt