Fornyelser hos Simply.com

Fornyelser foregår via optanknings princippet, på samme måde som kendes fra fx. taletid til mobiltelefoner.

Når dit produkt eller domæne er ved at udløbe, vil du modtage en række e-mail påmindelser fra Simply.com, om at det snart er tid til at fornye webhotel eller domæne. Det er vigtigt at understrege at webhotel og domæne fornyes særskilt, og ikke nødvendigvis følger samme periode - læs derfor nøje de påmindelser du modtager.

Såfremt et produkt ikke fornyes, vil det blive suspenderet i 14 dage, og herefter slettet, herefter anses produktet som værende opsagt.
Det er ekstremt vigtigt at holde den e-mail adresse du har oplyst os opdateret, uden en korrekt e-mail adresse vil du ingen påmindelser modtage og dermed kan du risikere at miste dit produkt. Såfremt du har angivet et mobiltelefonnummer, vil vi også påminde dig via SMS.

Både webhotel og domæne kan fornyes igennem vores kontrolpanel, under menupunktet "Administration".

Automatisk fornyelse

Du kan med fordel opsætte et betalingskort inde i vores Kontrolpanel og aktivere automatisk fornyelse på dine produkter hos os. Så sørger vi automatisk for at forny dine produkter og domæner, når de nærmer sig udløb.

Du kan til enhver til slå automatisk fornyelse fra igen.

Opsig / slet et produkt

Ønsker du at opsige eller slette et produkt skal dette gøres igennem vores Kontrolpanel.

Vælg det pågældende produkt du ønsker at slette/opsige, klik derefter på "Opsig & slet" og følg anvisningerne på siden nøje.

Slet Simply.com-konto

Du kan slette en Simply.com-konto når der ingen aktive produkter er på den. Det gøres på forsiden af vores Kontrolpanel.

Slet Simply.com-bruger

Du kan slette en Simply.com-bruger hvis der ingen konti er tildelt den. Det gøres på forsiden af vores Kontrolpanel.