Opsætning af mail

Dette er en guide til værdierne man typisk skal bruge for at opsætte e-mail i ethvert mail program.

Ønsker du en guide til dit specifikke program, kan du se de andre indlæg i denne support kategori.

Indgående post

Server til indgående post

Adressen til den indgående server er mail.simply.com.
Porten til indgående server for POP3 er 110.
Porten til indgående server for IMAP er 143.
Der kan forbindes med TLS / STARTTLS.

Brugernavn til indgående post

Brugernavnet er altid hele din e-mail adresse, som den er vist i din Mail Administration.
Det kunne f.eks. være mail@ditdomæne.dk.

Adgangskode til indgående post

Dette er adgangskoden som du valgte da du oprettede e-mail kontoen i vores Mail Administration. Har du glemt koden, kan du blot nulstille den via vores Mail Administration.

2-faktor login på e-mail

Det er ikke teknisk muligt at have 2-faktor login på e-mail, da IMAP-, POP3- & SMTP-protokollerne ikke understøtter dette koncept og diverse mailprogrammer ej gør det.

I stedet anbefaler vi at man sætter komplicerede og lange adgangskoder, nogle gange kaldet "app-passwords", gerne over 20-tegn, og sørger for altid at forbinde med SSL/TLS aktiveret.

Udgående post

Server til udgående post

Adressen til den udgående server er smtp.simply.com.
Du kan bruge port 587 til at sende igennem den.
Der kan forbindes med TLS / STARTTLS.

Hvis du bruger smtp.simply.com, skal du samtidig sætte flueben i "Server til udgående post kræver godkendelse", altså logge på den udgående server med brugernavn og adgangskode. Se vores andre support indlæg for mere information.

Brugernavn og adgangskode til udgående post

Brugernavn og adgangskode til udgående server er den samme som til indgående server. Dvs. din e-mail adresse og adgangskoden hertil.

MX record

Domæners MX-record skal sættes til mx.simply.com
Det gøres automatisk af vores system og er derfor kun aktuelt hvis du selv håndterer DNS igennem en anden udbyder end Simply.com.