Opsætning af mail i Outlook 2007

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto gennem E-Mail i vores Kontrolpanel.

1. Åbn Microsoft Outlook 2007

2. Vælg menuen Funktioner derefter punktet Kontoindstillinger.

3. Tryk på knappen Ny....

<hr/>

4. Sæt flueben i "Konfigurer serverindstillinger eller yderligere servertyper manuelt".

5. Vælg Internet-e-mail.

6. Udfyld felterne som vist, med værdier som er angivet i din oprettelsesmail.

VIGTIGT: Den indgående server skal være mail.simply.com

BEMÆRK: Kontonavn er HELE din e-mail adresse og ikke kun eksempelvis "john" men "john@domæne.xxx"!
Adgangskoden er den adgangskode du har valgt i vores mail-administration.

<hr/>

7. Vælg knappen Flere indstillinger og her fanen Server til udgående post.

<hr/>

8. Sæt her flueben i "Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse"

9. Gå videre til fanebladet Avanceret og sæt porten for udgående server til 587.

<hr/>

10. Vælg OK og herefter knappen Test kontoindstillinger for at kontrollere alt virker som det skal.

11. Vælg herefter Næste og Udfør.