Opsætning af mail i Windows Live Mail

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto gennem menupunktet "E-Mail", som du finder i vores Kontrolpanel.

1. Indtast din e-mail adresse samt den kode du valgte da du oprettede adressen i vores Mail Administration.

2. Tryk Næste

3. Udfyld næste vindue som vist nedenfor. Husk at indtaste korrekt indgående server samt at tilrette brugernavnet. Brugernavnet er din e-mail adresse i sin helhed.

Du kan finde de korrekte informationer der skal indtastes, i det oprettelsesbrev det er sendt til dig under bestillingen af dit webhotel.