Opsætning af mail i Outlook App (iOS)

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto gennem menupunktet "E-Mail", som du finder i vores Kontrolpanel.

1. Indtast mailadressen og tryk på Tilføj konto.

1. Først opsætter du sikkerheden for indgående mailserver. Tryk på Portsikkerhed og vælg STARTTLS.

1. Herefter skal du angive IMAP Værtsnavn og Port.
    IMAP-værtsnavn: mail.simply.com
    IMAP-port: 143

1. Indtast herefter mailadressen, den tilhørende adgangskode.
    IMAP-brugernavn: Den mailadresse du forsøger at sætte op.
    IMAP-adgangskode: Adgangskoden til den mail du forsøger at sætte op.

1. Nu skal du opsætte sikkerheden for udegående mailserver. Tryk på Portsikkerhed og vælg STARTTLS.

1. Herefter skal du angive SMTP Værtsnavn og Port.
    SMTP-værtsnavn: smtp.simply.com
    SMTP-port: 587

1. Indtast herefter mailadressen, den tilhørende adgangskode.
    SMTP-brugernavn: Den mailadresse du forsøger at sætte op.
    SMTP-adgangskode: Adgangskoden til den mail du forsøger at sætte op.

Når dette er gjort og du har fulgt anvisningerne, så kan du trykke på Log på

Nu bør din mail være opsat og klar til brug!

OBS: Hvis du ikke får muligheden for at indtaste ovenstående oplysninger og det ser anderledes ud for dig, er det muligvis fordi du skal aktivere Brug avancerede instillinger.