Opsætning af mail i Thunderbird (macOS)

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto gennem menupunktet "E-Mail", som du finder i vores Kontrolpanel.

1. I vinduet hvor en ny mailkonto opsættes, skal du skrive e-mailadressen, som du vil opsætte, og koden dertil. Tryk på "Fortsæt".

1. Tryk på "Opret konto", hvorefter din e-mail gerne skulle virke.

1. Hvis oprettelsen fejler, kan du prøve at trykke på "Manuel konfiguration" og sætte indstillingerne manuelt ifølge nedenstående billede.