Opsætning af mail i Thunderbird

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto gennem menupunktet "E-mail", som du finder i vores Kontrolpanel.

1. Tryk på menuen oppe til venstre og vælg Ny > Ny mailkonto....

2. Vælg Spring dette over og benyt min eksisterende mailadresse.

3. Indtast navn (du kan selv vælge hvilket navn, du ønsker at benytte til din konto), din fulde e-mail adresse, samt adgangskoden du selv har oprettet til din e-mail adresse gennem "E-mail" i vores kontrolpanel.

4. Tryk på Opret konto.