Opsætning af mail i Outlook 2010

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto gennem E-Mail i vores kontrolpanel.

1. Åbn Microsoft Outlook 2010.

2. Vælg menuen Filer derefter punktet Tilføj konto.

3. Sæt flueben i "Konfigurer serverindstillinger eller yderligere servertyper manuel".

1. Vælg Internet-e-mail.

1. Udfyld felterne som vist, med værdier som er angivet i din oprettelsesmail.

VIGTIGT: Den indgående server skal være mail.simply.com

BEMÆRK: Kontonavn er HELE din e-mail adresse og ikke kun eksempelvis "john" men "john@domæne.xxx"! Adgangskoden er den adgangskode du har valgt i E-Mail i vores kontrolpanel.

1. Vælg knappen Flere indstillinger og her fanen Server til udgående post.

1. Sæt her flueben i "Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse"

2. Gå videre til fanebladet Avanceret og sæt porten for udgående server til 587.

3. Vælg OK og herefter knappen Test kontoindstillinger for at kontrollere alt virker som det skal.

4. Vælg herefter Næste og Udfør.