Opsætning af mail i Outlook 2011 (macOS)

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto gennem E-Mail i vores kontrolpanel.

1. Vælg at tilføje en ny IMAP- eller POP-konto.

2. Udfyld felterne med de oplysninger der passer til kontoen du vil tjekke post på.

Eksempelvis skiftes "test@ue-example.com" ud med fx. "jens@jensjensen.dk", og din indgående server udskiftes med den server der står i din oprettelsesmail.

VIGTIGT: Den indgående server skal være mail.simply.com

1. Når kontoen er oprettet, skal du redigere den og ændre indstillingerne for den udgående server. Det gøres ved at trykke på knappen "More options hvorunder du skal opsætte login som vist.