Opsætning af mail i Outlook 2016

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto i E-Mail i vores kontrolpanel.

1. Åbn Microsoft Outlook 2016.

2. Vælg menuen Filer derefter punktet Tilføj konto.

3. Indtast din mail adresse, tryk Avancerede indstillinger og sæt flueben i "Lad mig manuelt konfigurere min konto".

1. Vælg IMAP.

1. Udfyld felterne som vist, med værdier som er angivet i din oprettelsesmail.

BEMÆRK: Brugernavn er HELE din e-mail adresse og ikke kun eksempelvis "john" men "john@domæne.xxx"! Adgangskoden er den adgangskode du har valgt i mailadministrationen under dit kontrolpanel.

1. Tryk på Opret forbindelse.

2. Indtast dit valgte kodeord til e-mail samt sæt flueben i Gem denne adgangskode på adgangskodelisten og tryk OK.