Opsætning af mail i Outlook til Microsoft 365

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto gennem E-Mail i vores kontrolpanel.

1. Tryk på Filer.

1. Tryk Tilføj konto.

1. Indtast din e-mailadresse. Klik derefter på Avancerede indstillinger, sæt flueben i Lad mig manuelt konfigurere min konto og klik på Opret forbindelse.

1. Vælg IMAP

1. Nu skal du angive serverindstillinger. Her indtaster du følgende:

Indgående post

• Server: mail.simply.com
  • Port: 143 - Hvis det ikke virker med port 143, så prøv med 993.
  • Krypteringsmetode: STARTTLS

Udgående post

• Server: smtp.simply.com
  • Port: 587
  • Krypteringsmetode: STARTTLS

Klik på Næste.

1. Indtast adgangskoden til mailkontoen og klik på Opret forbindelse.

1. Klik på Udført.