Opsætning af mail på Mac (macOS - automatisk opsætning)

Når du vil opsætte din e-mail konto på en Mac, kan du med fordel bruge vores Apple-opsætning.
Værktøjet til Mac hjælper dig med automatisk opsætning af din mail, så du undgår manuel opsætning af server indstillinger.

1. I browseren på din Mac, skal du åbne siden www.simply.com/ios/, og indtaste loginoplysningerne til din mail konto.

1. Tryk på ”Hent opsætning

2. Vælg ”Tillad

3. Åben indstillingerne på din Mac, og vælg ”Profiler/Profiles"

4. Tryk på ”installer” og derefter "Fortsæt"

5. Indtast det navn som skal vises når andre modtager mails fra dig. Eksempelvis John Doe

1. Sådan! Du er nu færdig med opsætningen af din mail, du kan finde den i Mail programmet på din Mac.