Opsætning af mail i Spark

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto gennem E-Mail i vores kontrolpanel.

1. Åbn "Spark", indtast din e-mail adresse og tryk på pilen.

1. Tryk på "Additional Settings" i bunden (Udfyld evt. navn først).

1. Indtast din e-mail adresse som brugernavn, samt koden du har oprettet til denne i vores kontrolpanel.
  • Server til indgående post: mail.simply.com
  • Port: 143
  • Sikkerhed: STARTTLS

1. Indstil udgående server.
  • Indtast din e-mail adresse som brugernavn, samt koden du har oprettet til denne i vores kontrolpanel
  • Server til udgående post: smtp.simply.com
  • Port: 587
  • Sikkerhed: STARTTLS

1. Tryk "Log ind" og din mail konto vil nu blive oprettet i programmet.