Opsætning af mail i Windows Mail

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto gennem menupunktet "E-Mail", som du finder i vores Kontrolpanel.

1. Åbn Windows Mail

2. Vælg menuen Funktioner derefter punktet Konti

3. Tryk på Tilføj og dernæst E-mail konto

4. Indtast dit fulde navn.

1. Her skriver du din fulde e-mail adresse.

1. Vælg den post-servertype, som du foretrækker.

2. Du kan finde de korrekte informationer der skal indtastes, i det oprettelsesbrev det er sendt til dig under bestillingen af dit webhotel.

BEMÆRK: Kontonavn er HELE din e-mail adresse og ikke kun eksempelvis john men john@domæne.xxx! Adgangskoden er den adgangskode du har valgt i mailadministrationen i vores kontrolpanel.

1. Din konto er nu konfigureret og klar til brug. Post hentes ved at trykke: Send & Modtag i menuen.

Artikel fra support-kategorien: Mail