Webmail, læs dine mail på farten

Har du ikke nogen fast stationær computer, eller har du brug for at læse dine mails på farten, anbefaler vi at du bruger vores webmail som du finder her: https://webmail.simply.com

Der er også et link til webmailen i bunden af siderne på vores hjemmeside og som menu-punkt øverst.

I webmailen skal du logge ind med din e-mail adresse, og den adgangskode du valgte da du oprettede din e-mail konto i vores Mail Administration.

HTML-signatur

For at oprette en signatur med billede osv. i webmailen, skal du logge ind i webmailen og herefter gå ind under "Indstillinger". Under "Identiteter" vælges mail kontoen så og nu kan du udfylde div. indstillinger for signatur. For at få ekstra muligheder, skal du aktivere "HTML-signatur".

For at signaturen altid vises når du skriver en ny mail skal du under Indstillinger -> Skrivning af beskeder, desuden vælge at "Skriv HTML besked" altid er aktiveret.