Opsætning af mail i Outlook til Microsoft 365 (MacOS)

Følgende guide beskriver opsætning af Mail i Outlook til Microsoft 365 på Mac.

1. Tilføj en ny konto til Outlook gennem indstillingerne ved at trykke på "Konti" og der trykke på plus-tegnet nede til venstre, hvor du kan vælge "Ny konto...".

2. Skriv e-mailadressen ind, som du vil opsætte i programmet.

1. Når du ser denne advarsel, skal du i højre hjørne vælge Not Exchange?.

1. VIGTIGT: For at dine e-mails synkroniseres med vores server, skal du her sørge for at "Sync with Microsoft Cloud" er fravalgt. Herefter vælges IMAP.

1. Skriv din mail adresse og adgangskode ind (brugernavn skal være hele mail adressen), angiv den indgående server som mail.simply.com og angiv den udgående server som smtp.simply.com. Bemærk også, at der skal vælges "StartTLS" som kryptering og port 143 for indgående, og 587 for udgående server.

1. Din e-mail skulle gerne virke nu!