Hva skjer med min nåværende hjemmeside når jeg aktiverer hjemmesidedesigneren?
Aktivering av Simply.com hjemmesidedesigner viser designerens innhold, men sletter ikke filene dine, og du kan når som helst deaktivere og se den gamle siden igjen.
Når du aktiverer Simply.com hjemmesidedesigner, vil innholdet på ditt domene bli erstattet med innholdet fra hjemmesidedesigneren.
Eksisterende innhold/filer som ligger på ditt webhotell vil IKKE bli slettet.
Du kan når som helst deaktivere hjemmesidedesigneren igjen, og da vil nåværende innhold bli vist på domenet igjen.
Artikkel fra støttekategorien: Webdesigner