Opsætning af kalendersynkronisering med CalDAV i ThunderBird

Denne guide forudsætter, at du allerede har opsat din e-mail konto gennem E-Mail i vores kontrolpanel.

1. Åbn menuen oppe til højre og vælg Ny.

<hr>

2. Vælg Kalender...

<hr>

3. Vælg På netværket og tryk Næste.

<hr>

4. Sørg for at CalDAV er valgt.

Skriv din emailadresse ud for "Brugernavn".

Skriv https://dav.simply.com ud for "Serveradresse". BEMÆRK, I visse tilfælde skal du bruge hele strengen til servicen her. Eksempel:
https://dav.simply.com/calendars/cal@simply-example.com/cal@simply-example.com/

Tryk Næste.

<hr>

5. Hvis du ønsker at tilpasse din kalender, kan det gøres her, ellers gå videre ved at trykke Næste.

<hr>

6. Indsæt emailadressens adgangskode ud for "Adgangskode".

Vælg "Brug Adgangskode-håndteringen til at huske denne adgangskode." og tryk Næste.

<hr>

7. Tryk Afslut.

<hr>